Jeugd

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

25

SEP

Het beeld- en geluidsarchief

60 jaar geleden is C.V. “De Cascarvieten “ opgericht … Misschien was je er bij, heb je de eerste jaren meegemaakt, of ben je er nog niet zo lang bij. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar beelden van vroeger tot nu? Kijk dan komende weken mee in ons fotoboek vol met herinneringen! Wil je erbij zijn ga dan naar Alphens.nl en bestel je tickets.  Klik HIER voor de beelden uit 1964.

“Happy days are still in Castellum". Herkend u mensen waar u carnaval mee gevierd heeft? En bent u ook zo benieuwd of ze komen op 22 november? Kom samen herinneringen ophalen en laat u verrassen! Kijk en luister naar de legendariche presentatie van onze President Joel Kaltenecker.  Klik HIER voor de beelden uit 1980.

De Cascarvieten maken niet alleen een reis door de tijd maar gaan ook wereldwijd. Zuid Amerika komt ook op 22 november weer voorbij, koop nu je tickets via Alphens.nl en zorg dat je erbij bent! Klik HIER voor de beelden uit 1984.

Filmpjes van optredens over de jaren zijn er genoeg, maar achter de schermen werd er over alle jaren ook hard gewerkt, kent u deze Carcarvieten nog? Koop uw tickets voor het 60jarig jubileum via Alphens.nl  Klik HIER voor de beelden uit 1994.

Helemaal toeter… ????Carnaval vieren met de Cascarvieten kan niet zonder de Blaaskaken. Vele uittredens en feestavonden wisten ze de zaal al op z'n kop te zetten. Vrijdag 22 November zijn zij er ook weer bij om er een feestje van te maken! Klik HIER voor de beelden uit 1995.

De echte Cascarvieten weten dat de mars een vaste dans is bij alle gardes. Benieuwd naar de (mars)kleding en dansen in de loop van de jaren? Kom kijken op 22 november. Klik HIER voor de beelden uit 2003.