Jeugd

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

11

NOV

Christmas Dreams Dinnernight 2022

Op 11 november 2022 organiseert C.V. De Cascarvieten in samenwerking met Avifauna, Christmas Dreams Dinnernight. Een feestelijke avond vol entertainment, show, dance. Medewerking verlenen de live artiesten John Zoet en Milko van Leeuwen en uiteraard met een feestelijk buffet, inclusief drankjes. (binnenlands gedestilleerd: bier, wijn, fris, jenever, vieux) En dat alles in onze feestelijk versierde en vertrouwde feestburcht Avifauna.

Herinnerd u zich nog die geweldige Surprising Dinnernight's van De Cascarvieten. Een tot in de puntjes verzorgde feestavond met entertainment van de bovenste plank, een heerlijk en goedverzorgd diner en ook nog de mogelijkheid voor een dansje. Dat waren feesten in optima forma. Veel Cascarvieten, medewerkers en gasten verlangen naar die tijd terug . . . en dat kan weer! Vergeet de nare coronatijd en reserveer nu plaatsen om zeker te zijn van deelname.

Reserveren kun je via christmasdreams@cascarvieten.nl o.v.v. naam en aantal kaarten. Kom met familie, vrienden, personeelsuitje en relaties in de aanloop naar een feestelijke decembermaand. Wees er snel bij, de reserveringen gaan hard!

Cascar-kaarten

Cascar LV bied 2 kaarten aan. Zie voorwaarden op:

 https://www.facebook.com/Cascarvieten