Jeugd

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

corona

 

agenda

 

make-a-wish-701


13

MEI

Mirjam en Louis Caspers opa en oma

Wij feliciteren Sanne en Robbert en opa en oma Mirjam en Louis Caspers, met de geboorte van Maas Mateo Louis.

baby Mateo Louis

02

MEI

Geboren Roas Manu Klijnoot

Op zondag 2 mei werd Roas Manu Klijnoot geboren. Wij feleciteren Muriel, Sebastiaan en natuurlijk zijn grote zus Saar-Madee met deze kanjer.

Roas Manu

05

APR

Paasspeurtocht in de sneeuw

Op 2e paasdag organiseerde "Het Kuiken" een gezellige coronavrije-speurtocht voor de leden. Behalve fikse sneeuwbuien liet ook de zon zich regelmatig zien en werd het een mooie en goed georganiseerde dag. De winnaars waren Dean, Myla en Vincent van Leeuwen en Danielle Kleijn. Een dikke pluim voor de organisatie en dank voor alle inspanning!

winnaars

De winnaars Dean, Myla en Vincent van Leeuwen en Danielle Kleijn.

18

MRT

Geen nieuws onder de zon

Nu de carnavalsperiode voorbij is en de corona-pandemie nog steeds voort duurt, is er voor ons weinig te melden. Heel voorzichtig kijken we naar het komende seizoen in de hoop weer wat meer te mogen organiseren. Tot die tijd moet u het doen met de foto's en herinneringen uit het seizoen 2019-2020. Het Prinselijk trio, welke we in dat seizoen hebben mogen verwelkomen, is doorgeschoven naar het seizoen 2021-2022 en gelukkig hebben we nog net het 55-jarig jubileum op grootse wijze mogen vieren. Het gaat u allen goed, blijf gezond en we hopen u in het nieuwe seizoen weer te mogen verwelkomen.

nieuws

28

NOV

Cascar teststraat

Op 15 oktober van dit jaar hadden de Cascarvieten, met pijn in het hart, al een streep gezet door carnaval 2020-2021. Het bestuur zag geen mogelijkheid om corona-proof carnaval te vieren.

Lees meer...