Jeugd

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

corona

 

agenda

 

make-a-wish-701




































































































































































































11

NOV

Christmas Dreams Dinnernight 2022

Op 11 november 2022 organiseert C.V. De Cascarvieten in samenwerking met Avifauna, Christmas Dreams Dinnernight. Een feestelijke avond vol entertainment, show, dance. Medewerking verlenen de live artiesten John Zoet en Milko van Leeuwen en uiteraard met een feestelijk buffet, inclusief drankjes. (binnenlands gedestilleerd: bier, wijn, fris, jenever, vieux) En dat alles in onze feestelijk versierde en vertrouwde feestburcht Avifauna.

Herinnerd u zich nog die geweldige Surprising Dinnernight's van De Cascarvieten. Een tot in de puntjes verzorgde feestavond met entertainment van de bovenste plank, een heerlijk en goedverzorgd diner en ook nog de mogelijkheid voor een dansje. Dat waren feesten in optima forma. Veel Cascarvieten, medewerkers en gasten verlangen naar die tijd terug . . . en dat kan weer! Vergeet de nare coronatijd en reserveer nu plaatsen om zeker te zijn van deelname.

Reserveren kun je via christmasdreams@cascarvieten.nl o.v.v. naam en aantal kaarten. Kom met familie, vrienden, personeelsuitje en relaties in de aanloop naar een feestelijke decembermaand. Wees er snel bij, de reserveringen gaan hard!

Cascar-kaarten

Cascar LV bied 2 kaarten aan. Zie voorwaarden op:

 https://www.facebook.com/Cascarvieten

01

SEP

Nieuwe voorzitter en bestuursleden

Op donderdag 1 september 2022 werd Frank Verschuur opnieuw geïnstalleerd als voorzitter van C.V. De Cascarvieten. In zijn lange carrière bij de vereniging is Frank al eerder voorzitter geweest en nu vanwege de corona-epidemie ook al drie jaar Prins Cascar LV. Naast zijn taak als voorzitter blijft Frank ook de vaste spreekstalmeester van de club. Plaatsvervangend voorzitter Enrico Daamen blijft als President en hoofd van de Raad van Elf, zitting houden in het bestuur.

Lees meer...

02

JULI

Belangrijke update voor uitnodiging Christmas Dreams

Christmas Dreams/Dinnernight 11 november 2022

Beste Cascarvieten, medewerkers en sponsoren,

Rond de barbecue in mei lanceerde wij, in samenwerking met Avifauna, de ”Christmas Dreams”, een feestelijke avond op 11 november 2022, vol entertainment, show, dance, twee live artiesten en uiteraard met een feestelijk buffet, inclusief drankjes.(frisdranken en binnenlands gedestilleerd)

Lees meer...

14

MEI

Eindelijk de uitgestelde barbecue

Op zaterdag 14 mei konden we hem dan eindelijk organiseren. Vanweg de coronaperikelen was het vrijwel onmogelijk om alle leden en sponsoren van de vereniging bij elkaar te brengen. De al vaker beloofde 5 x 11 barbecue, verzorgd door Slagerij De Valk, was op deze datum eindelijk een feit en werd gecombineerd met de finale en de prijsuitreiking van The Masked Cascarviet.

Lees meer...

28

FEB

Cascarvieten bedankt!

Beste Cascarvieten, het afgelopen jaar was er een om nooit te vergeten. Niet omdat het zo feestelijk en gezellig was, maar juist omdat we helaas minder festiviteiten hebben kunnen en mogen organiseren en dat is natuurlijk jammer. Met deze woorden opende de redactiecommissie dit jaar de nieuwe kleurrijke 58e jaargang van onze Cascarvaria.

Lees meer...