Jeugd

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

corona

 

agenda

 

make-a-wish-701
28

FEB

Cascarvieten bedankt!

Beste Cascarvieten, het afgelopen jaar was er een om nooit te vergeten. Niet omdat het zo feestelijk en gezellig was, maar juist omdat we helaas minder festiviteiten hebben kunnen en mogen organiseren en dat is natuurlijk jammer. Met deze woorden opende de redactiecommissie dit jaar de nieuwe kleurrijke 58e jaargang van onze Cascarvaria.

Lees meer...

22

FEB

Het trefpunt is niet meer!

Het Trefpunt is niet meer! 

Ik roep wel eens gekscherend “Het carnaval is in de Ursula uitgevonden”. Al sinds jaar en dag is de start van het grote carnavalsweekend op de woensdag voorafgaand aan dat weekend.

Lees meer...

18

JAN

Gardes pakken draad weer op

Onze dames van de gardes hebben met ingang van week drie de draad weer opgepakt en trainen voor een leuke gardedans. Niet om deze dans op een feest of bijeenkomst te laten zien, maar wel om elkaar weer te zien en te spreken. Het spreekt voor zich dat bestuur en medewerkers van De Cascarvieten dit initiatief van harte ondersteunen.

Lees meer...

04

JAN

De Cascarvieten cancelen carnavalsweekend 2022.

logoDe Cascarvieten cancelen carnavalsweekend 2022.

Het is een utopie om te denken dat wij in februari 2022 een "gewoon" carnavalsweekeind kunnen organiseren. Afgelopen week is het bestuur bij elkaar geweest en hebben besloten nu de knoop door te hakken en het “Grote Carnavalsweekeind", zoals we dat normaal in Avifauna vieren, geen doorgang te laten vinden.

Dat betekent dus dit jaar geen seniorencarnaval, kindercarnaval en boerenbal.

Lees meer...

11

NOV

Sleutel overhandiging en uitreiken Gouden Cap

Sleutel van Alphen aan den Rijn weer in handen van De Cascarvieten. 

Om precies 19.11 uur werden Prins Cascar LV, Page Chantal en Hofmaarschalk Mike, Jeugdprins Aad, Jeugdpage Amber en drie Senaatsleden welkom geheten door burgemeester Spies. Ook onze beschermvrouw had liever gezien dat we met de hele vereniging samen met de blaaskapel, de Sleutel van de Stad waren komen ophalen.

Lees meer...