Jeugd

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

10

NOV

Cascarvieten Dinnernight thema Las-Vegas

Cascarvieten, vrienden sponsoren, belangstellenden en gewaardeerde gasten, dit jaar organiseren we op 10 november een nieuwe editie van DinnerNight en het thema dit jaar is . . .  Las Vegas!

We hebben ons best gedaan om er een geweldig programma van te maken en we hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Maar we staan altijd open voor leuke creatieve ideeën, dus als je nog suggesties hebt, laat het ons dan vooral weten!

Voor onze gasten welke niet bekend zijn met de Cascarvieten Dinnernight hierbij een korte uitleg. In een feestelijke ambiance, uiteraard in de stijl Las Vegas, kunt u plaats nemen aan 22 ronde tafels van 8 personen. U maakt gebruik van een werkelijk schitterend lopend buffet, waarbij u onbeperk kunt eten en drinken (binnenlands gedestilleerd). Dit alles voor een vast bedrag. Tussen de gangen door is het podium voor de eigen artiesten van De Cascarvieten. Aan het eind van de avond zal worden opgetreden door niemand minder dan Thomas Berge. Kaarten voor de Dinnernight kosten € 65,00. Dit is inclusief (binnenlands gedestilleerd, bier, wijn) drank en zijn te bestellen via: tickets@cascarvieten.nl

Op dit moment zijn de tickets uitverkocht, u kunt zich nog inschrijven via bovenstaand emailadres.

U wordt gebeld zodra er een plaatsje vrij is! 

poster DN2023

Datum: 10 november 2023. Locatie: Parkrestaurant Avifauna. Zaal open: 18.00 uur.

Thomas Berge

Special Guest deze avond is Thomas Berge!

las-vegas700