Jeugd

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

02

JULI

Belangrijke update voor uitnodiging Christmas Dreams

Christmas Dreams/Dinnernight 11 november 2022

Beste Cascarvieten, medewerkers en sponsoren,

Rond de barbecue in mei lanceerde wij, in samenwerking met Avifauna, de ”Christmas Dreams”, een feestelijke avond op 11 november 2022, vol entertainment, show, dance, twee live artiesten en uiteraard met een feestelijk buffet, inclusief drankjes.(frisdranken en binnenlands gedestilleerd)

De reacties van u waren overweldigend, echter de reserveringen vielen tot nog toe een beetje tegen. Nu blijkt er een misverstand te bestaan over de deelname. Indien u als deelnemer meedoet in de show of assistentie verricht tijdens de show, is er volop gelegenheid om met uw familie en/of gasten deel te nemen aan het buffet. Het is dus niet zo dat u uw dierbare(n) de gehele avond alleen laat zitten.

Vanaf nu (sept.) promoten wij deze feestelijke avond ook via reclames in de sociale media enz.. Het zou jammer zijn als we dan aan U “nee” moeten verkopen omdat we uitverkocht zijn en vol ook echt vol is.

Wacht niet langer en stuur een email aan: christmasdreams@cascarvieten.nl met het aantal reserveringen. U ontvangt dan per omgaande een bevestiging. Indien u zich heeft opgegeven tijdens de barbecue op de inschrijflijst, dan is dat bij ons bekend!

Kom met familie, vrienden, personeel en relaties naar dit geweldige evenement in de aanloop naar een feestelijke decembermaand.

Heb je nog vragen stel ze gerust via christmasdreams@cascarvieten.nl aan Diana, Mariëtte of Nancy.

P.S. Wil je zelf deel uitmaken van de crew, laat dat dan ook even weten via christmasdreams@cascarvieten.nl en wij nemen contact met je op.